Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Wagner: A Rajna kincse / BUDAPESTI WAGNER-NAPOK


Müpa

2019. június 13. 18:00

Wagner: A Rajna kincse - zenedráma négy képben (német nyelvű előadás, magyar szövegvetítéssel)

A Fischer Ádám művészeti vezetésével, nemzetközi alkotógárda közreműködésével 2006 óta megrendezett Budapesti Wagner-napok valódi sikertörténet. Az első években A nibelung gyűrűje tetralógia egy-egy operájával bővült a repertoár, így ma már a teljes Ring látható, egymást követő napokon, Richard Wagner elképzeléseinek megfelelően.

A Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem különösen alkalmas a pszichologizáló, kamarazenei fogantatású interpretáció megvalósítására, fogalmazott a korszakos remekművel kapcsolatban Fischer Ádám, aki szándékosan tervezett egyedi, a Müpa adottságait maximálisan kiaknázó Ring-produkciót. Ebben a koncerttermi, félig szcenírozott előadásban a mimika például sokkal jobban érvényesül, mint egy hagyományos operaházban, valamint az akusztika is jobban kidomborítja a varázslatos Wagner-hangzás jellegzetességeit.

Wagner zenedrámája olyan összművészeti alkotás, amely komplex élményt nyújt a hallgatónak zene, látvány, költészet, színművészet és mozgás egységét hirdetve.

Rendező: Müpa